Kontakto një Këshilltar Personal Biznesi

Për informacione dhe detaje rreth shërbimeve të Biznesit ju lutem telefononi 144 ose plotësoni fushat më poshtë dhe një këshilltar i biznesit do t’ju kontaktojë.

TË DHËNA PERSONALE
Emër Mbiemër
Sh.: One, One Telecommunications
KONTAKT
Sh.: Tiranë
Sh.: emri@domain.com, do të shërbejë si përdoruesi
Sh.: 3556XXXYYYZZZ