Planet Business nga One

Planet e reja të Biznesit, ju ofrojnë fleksibilitet në zgjedhjen tuaj të komunikimit.

Ju mund të krijoni planin tuaj personal sipas nevojave tuaja. Zgjidhni një nga planet më poshtë dhe kombinoni paketat  me Minuta, SMS dhe MB sipas dëshirës tuaj.

 

  ONE
Business
Start
ONE
Business
Advance S
ONE
Business
Advance M
ONE
Business
Advance L
ONE
Business
Pro M
ONE
Business
Pro L
ONE
Business
Elite
Pajtimi Mujor (me tvsh) 1,200 Lekë/Muaj 1,500 Lekë/Muaj 1,800 Lekë/Muaj 2,400 Lekë/Muaj 3,400 Lekë/Muaj 5,800 Lekë/Muaj 11,200 Lekë/Muaj
Nr. paketave të lejuara për program 6 paketa 8 paketa 10 paketa 14 paketa 21 paketa 36 paketa 60 paketa

 

 

Volumi i ofruar për çdo paketë

Paketat ONE Business Volumi
Minuta kombëtare 300
SMS brenda rrjetit Pa limit*
SMS kombëtare 100
Internet 1 GB
Minuta Ndërkombëtare ** 50
SMS Ndërkombëtare *** 50

 
*Paketa me SMS brenda rrjetit do të përfshihet paraprakisht tek të gjitha programet e matricës. Politika e drejtë e përdorimit do të jetë 3000 SMS brenda rrjetit.

**Minutat Ndërkombëtare janë të vlefshme drejt këtyre destinacioneve: (Rumani (+40), Austri ( +43), Bullgari (+359), Serbi (+381), Slloveni (+386), Spanje (+34), Suedi ( +46), Zvicer (+41), Turqi ( +90), Angli (+44), Belgjike (+32), Kine (+86), Maqedoni (+389), Gjermani (+49), Greqi (+30), Hollande (+31), Norvegji (+47), Poloni (+48), Kroaci (+385), Republika Ceke (+420), Danimarke (+45), France (+33), Hungari (+36), Irelande (+353), Itali (+39), Luksemburg (+352), Mali I Zi (+382), SHBA & Kanada (+1), Kosove (+377(4), +381, +386(43,49), Australi (+61), Qipro  (+357), Bosnja and Herzegovina (+387),  Federata Ruse (+7),  Ukraina (+380), Finlanda (+358), Portugail (+351), Sllovakia (+421), Malta (+356), Izrael (+972)  Afrika e Jugut (+27).

***SMS Ndërkombëtare janë të vlefshme drejt të gjitha destinacioneve ndërkombëtare.

 

Internet dhe VoLTE

Përjetoni shpejtësinë ekstreme 4G+ PA LIMIT dhe cilësinë më të lartë të bisedave VoLTE, me planet Business dhe veçanërisht ato Business Elite, nga rrjeti më i fuqishëm, One. I pari me 4G në Shqipëri.

 

Roaming

Komunikoni lirshëm kur jeni në Roaming si të ishit në Shqipëri. Merrni me vete minutat, SMS dhe MB e planit tuaj edhe kur udhëtoni jashtë Shqipërisë, në 35 shtete.

 

Shënim:

Koha fillestare e tarifimit për planet tarifore ONE Business Start është 60+30 sekonda.

Koha fillestare e tarifimit për planet tarifore ONE Business Advance S, ONE Business Advance M, ONE Business Advance L, ONE Business Pro M, ONE Business Pro L, ONE Business Elite eshte 30+1 sekonda

Tarifimi i internetit do të bëhet çdo 10KB. 

Klikoni këtu për listën e plotë të tarifimit pas konsumit të njësive falas.