Shërbime Biznesi

Më njofto

Të gjithë abonentët One tashmë kanë mundësi të lajmërohen kur abonentët, të cilëve u kanë telefonuar, bëhen të disponueshëm.

Nëse u telefononi abonentëve One, të cilët e kanë celularin të fikur ose janë të padisponueshëm, do të lajmëroheni me një SMS sapo ata të bëhen të disponueshëm. Kjo ndodh në çdo rast, nëse ju keni aktivizuar shërbimin Më Njofto. Edhe miqtë tuaj që e kanë të aktivizuar këtë shërbim, nëse ju telefonojnë dhe jeni i padisponueshëm, mund të lajmerohen sapo ju të hyni sërish në rrjetin One.

Aktivizimi:

  • Nëpërmjet menusë One Easy (#100#)
  • Duke dërguar një SMS me tekst MNj në numrin 55575.

Çaktivizimi:

  • Nëpërmjet menysë One Easy (#100#).
  • Duke dërguar një SMS me tekst MMNj në numrin 55575.

Aktivizimi dhe çaktivizimi i këtij shërbimi është falas.